Sloepcoaching

Normaal gesproken is de zomerperiode is vaak een periode in werkomgevingen waarin grote werkdruk wat afneemt. Het  aantal afspraken en meetings neemt af. Het tempo vertraagt, het halve land lijkt of is vertrokken…
Nu in tijd van grote veranderingen en corona is deze ‘veilige’ vorm van coaching een hele prettige!

In je werkomgeving is er tijd om op te ruimen, te ordenen. Een mooie tijd om te reflecteren, wat afstand te nemen van je dagelijkse bezigheden, te ontspannen en te voelen en ervaren wie je bent in je werk.

Niemand heeft een coach ‘nodig’ en iedereen kan een coach gebruiken…
Kies deze zomer voor een coach en maak een reisje met jezelf op de Amstel: in beweging, wind in je haar, zonnetje (als het goed is) op je gezicht, ontspannen, kabbelend en dobberend richting Ouderkerk aan de Amstel door de polders en de prachtige natuur.

We laten letterlijk Amsterdam en haar ‘bizziness’ achter ons,  nemen afstand tot de wal en daarmee tot het werk. We maken gebruik van de natuur en de kracht van water! En van onze eigen humor en relativeringsvermogen. En van mijn vermogen vragen te stellen waardoor je makkelijk afdaalt in jezelf en waardoor je steeds andere delen en lagen van jezelf zult kunnen ervaren. Antwoorden op al dan niet prangende vragen borrelen vanzelf op.  Inzichten verschijnen, kwartjes vallen en dat maakt dat je kunt glimlachen….

Jij bepaalt:  wat en waar je zicht op wilt krijgen, dat bepaalt ook of meerdere gesprekken handig zijn, meestentijds zijn 1 tot 3 gesprekken al heel verhelderend. Je zult merken dat je je professioneel en persoonlijk ontwikkelt.
Een thema kan ook jouw (eigen) bedrijf zijn: strategie, hoe verder, doorgroei van start-up,   werk – thuis balans, energie-slurpers en energie-opwekkers…. kortom hoe zou het zijn wanneer je hiermee handig om weet te gaan.

Nieuwe energie aanboren, weten hoe je met issues om wilt gaan, weten wat maakt dat het zo lastig is in de huidige omgeving, weten welke invloed je daarop kunt uitoefenen, welke stappen je kunt en wilt maken om weer meer in balans te komen, weer te kunnen lachen om jezelf en de situatie.

practisch:
Opstappen vlakbij station Amstel, 5 minuten lopen naar de Stadshaven. Makkelijk (betaald) parkeren.
Bij heel slecht weer gaan we naar binnen, vlakbij de haven.

Investering :
Bedrijfstarief € 150 per uur excl. BTW
Particulier tarief in overleg € 120 incl BTW per sessie

Veel werkgevers vergoeden coaching als onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket of vanuit het opleidingsbudget. Voor zelfstandig ondernemers is coaching  aftrekbaar voor de belasting.

Print Friendly, PDF & Email