Wie ben ik

Monique van Wissen: een generalist, een leider pur sang, een ondernemer! Ik geloof in de kracht van mensen en ben er van overtuigd dat bezieling in het bedrijf direct gerelateerd is aan de bezieling van de medewerkers.

Mensen zijn in meer of mindere mate verwikkeld in processen van bewustwording en ik ben altijd op zoek naar authentieke kracht van /in elke organisatie en ik ondersteun in het zoeken naar het bestaansrecht voor de specifieke organisatie. En ik ben dus óók op zoek naar de authentieke kracht en drijfveren van de medewerkers.

Communicatief sterk, krachtige, warme persoonlijkheid, heldere directe communicatie. Positief gericht en humorvol. Besluitvaardig, doortastend, resultaatgericht, niet bang om fouten te maken. Bruggenbouwer en in staat in hoog complexe omgevingen te opereren.
Zo kan ik mijzelf omschrijven als een professional die weet waar ze het over heeft.

Met ervaring als eindverantwoordelijke in inmiddels een scala aan bedrijven en branches, weet ik mij in staat integraal grote organisaties aan te sturen en te adviseren.

Print Friendly, PDF & Email